ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ - PAROS 2012


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ - PAROS 2012

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάρου σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 20 ως 26 Αυγούστου 2012. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο και κατηγορίας 3 (grade 3).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «Ο.Α. ΠΑΡΟΥ» (Αγίας Ειρήνης, Παροικία Πάρου, 4 km από την Παροικιά και 4 km από το αεροδρόμιο) και σε 6 γήπεδα με συνθετικό τάπητα, στις παρακάτω κατηγορίες:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 40+, 45+,50+, 55+, 60+, 65+
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 35+, 40+, 45+, 50+, 55+
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 45+, 55+
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 45+
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ Α35+ Γ30+ & Α50+ Γ45+

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία ή όμιλοι Round Robin.
ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ
Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και οι αγώνες θα λήξουν το Κυριακή 26 Αυγούστου 2012. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις … και Σάββατο-Κυριακή από τις 10:00.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Λήξη δηλώσεων για μονά: Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 18:00μμ
Λήξη δηλώσεων για διπλά: Τρίτη 21 Αυγούστου στις 20:00μμ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην κεντρική σελίδα (αριστερά) του site μας www.svae.gr. Επίσης, τηλεφωνικά στο 22840-24280 και με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.
Μπορούν να δηλωθούν ως τρεις κατηγορίες με μορφή ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ. Για δύο κατηγορίες οι επιτρεπόμενοι συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι: ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ, ΜΟΝΟ-ΜΙΚΤΟ, ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22840-24280 με τον κ. … από 17:00 ως 20:00.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 35€ για μια κατηγορία και 10€ για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε άλλη κατηγορία. Οι αθλητές, που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΣΒΑΕ. και συμμετέχουν για 2η φορά το 2012 σε τουρνουά ΣΒΑΕ θα επιβαρυνθούν με 25 ευρώ για την συνδρομή τους.
ΚΛΗΡΩΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 20:00μμ, στα γραφεία του Συλλόγου και παρουσία κοινού. Οι κληρώσεις των διπλών την Τετάρτη 22 Αυγούστου.
Τα ταμπλό θα αναρτηθούν την ίδια ημέρα της κλήρωσης ως 22:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται, μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας, στην ιστοσελίδα www.svae.gr και www.parostennisclub.com
ΕΠΑΘΛΑ
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 4 (ή 2) πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.
ΠΑΡΟΧΕΣ - ΔΩΡΑ
Σε κάθε αγωνιζόμενο και σε κάθε αγώνα θα διατίθενται …. Θα παρέχεται υπηρεσία πλεξίματος με κόστος 10 €.
ΔΕΞΙΩΣΗ
Την Κυριακή 26 Αυγούστου, μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές, η Διοίκηση του ΟΑΠ θα παραθέσει μικρή Δεξίωση στους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Περισσότερα στοιχεία σύντομα.
ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.
Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο ώρες πριν την κλήρωση.
Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας μονού των 2 παικτών. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων έχει βαθμολογία σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα λαμβάνεται υπ’ όψη η κατηγορία με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 45. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.
Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.
Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
Ο Διευθυντής ή ο Επιδιαιτητής αγώνων, μπορούν να αποφασίσουν άνευ κλήσεως από τους παίκτες, να τοποθετήσουν διαιτησία κατά την κρίση τους και προκειμένου να διασφαλιστεί το κύρος και οι κανόνες του παιχνιδιού. Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.
Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ
Διευθυντής Αγώνων : Ιωακειμίδης Άρης
Επιδιαιτητής Αγώνων : Θεοδόσης Άρης
Βοηθοί Επιδιαιτητές : Κορτέση Μαριάννα
Γραμματεία Αγώνων : Θεοδόση Χριστίνα