Εθνικό Πρωτάθλημα Κατηγορίας Ε2 αγόρια - Κορίτσια 14


 

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ανακοινώνει τη διεξαγωγή Εθνικού πρωταθλήματος Junior κατηγορίας Ε2 για αγόρια – κορίτσια ηλικίας ως 14 ετών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι 19-23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στην Αγία Ειρήνη.

Το Εθνικό πρωτάθλημα είναι επίσημο βαθμολογούμενο τουρνουά από την Ελληνική Φίλαθλη ομοσπονδία αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και μετράει στην Πανελλαδική βαθμολογία των αθλητών 12-14 ετών. Συγκεντρώνει τη συμμετοχή 56 αθλητών για τα αγόρια και 56 αθλητριών για τα κορίτσια από όλη την Ελλάδα. Είναι με 32άρι κυρίως ταμπλό και 32άρι στα προκριματικά. Οι αγώνες κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ των 6 games ενώ για τα διπλά 2 νικηφόρα κανονικά σετ με το τρίτο να παίζεται σε 10άρι tie brake.

Προς ενημέρωση, ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ανακοινώνει ότι, αρκετοί αθλητές από την Πάρο θα πάρουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες και ζητάει την παρουσία θεατών για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας. Επίσης σε αυτό το τουρνουά θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες και Ελληνίδες στην κατηγορία των 12-14. Η είσοδος είναι ελεύθερη