Φθινοπωρινό Τουρνουά τένις του Ο.Α.Πάρου

Φθινωπορινό Τουρνουά τένις του Ο.Α.Πάρου

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου προκηρύσσει το τουρνουά ακαδημιών και μελών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου, στην Αγία Ειρήνη, από 9 έως 15 Νοεμβρίου 2015.

Τελευταία ενημέρωση: 09 Νοεμβρίου, 11:05

http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Πρόγραμμα αγώνων

 

http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 18-49
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 50+
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Γυναίκες
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Ακαδημία
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Open
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες Διπλά
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Διπλά Μικτά
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 18-49 δεύτερη ευκαιρία

Το τουρνουά των ακαδημιών θα διεξαχθεί Το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Νοεμβρίου.. Ώρα έναρξης 10.00 . Το τουρνουά θα χωριστεί στις δύο παρακάτω κατηγορίες.

Πορτοκαλί μπάλα: Για τα παιδιά που παίζουν με πορτοκαλί μπάλα ορίζεται συνάντηση την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 10:00, με αγώνες non-elimination στους οποίους τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα πολλών αγώνων χωρίς αποκλεισμό.

Πράσινη μπάλα: Για τα παιδιά με πράσινη μπάλα ορίζεται συνάντηση Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 10.00. Θα διεξαχθούν αγώνες σε νοκ αουτ ταμπλό με δυνατότητα αγώνα δεύτερης ευκαιρίας για τους χαμένους του πρώτου γύρου…

Η έναρξη του τουρνουά των μελών ορίζεται τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου με λήξη την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 15:00.

Οι αγώνες των μονών θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα σετ, με τρίτο σετ εφόσον χρειαστεί και οι αγώνες των διπλών θα διεξαχθούν στα δυο νικηφόρα σετ χωρίς πλεονέκτημα και τρίτο σετ match tie break στους 10 πόντους με διαφορά δύο. Οι κατηγορίες θα είναι οι παρακάτω:

OPEN
ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (κανονική μπάλα)
ΑΝΔΡΩΝ 18-49 (δεύτερη ευκαιρία)
ΓΥΝΑΙΚΩΝ (δεύτερη ευκαιρία)
ΑΝΔΡΩΝ 50+ (δεύτερη ευκαιρία)
ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΠΛΑ ΜΕΙΚΤΑ
ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά 22840 24280 & 6942985111. Στο email να αναγράφονται όνομα και επώνυμο, ημερομηνία γέννησης και τις επιθυμητές κατηγορίες..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά των ακαδημιών και στις δύο μικρές κατηγορίες θα είναι δωρεάν. Το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα των μελών θα ανέρχεται στα 20 ευρώ για την πρώτη κατηγορία και 10 ευρώ για κάθε επόμενη κατηγορία.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν το Σάββατο στη σελίδα του ομίλου στο fb στην οποία θα υπάρχει και καθημερινή ενημέρωση των αποτελεσμάτων…

Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο η επιτροπή αγώνων έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους και τις ημερομηνίες των αγώνων με σκοπό την καλύτερη και ομαλότερη διεξαγωγή τους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ: Ιωακειμίδης Άρης, Αγιούς Ελίζα
Επιδιαιτητής Αγώνων: Παπαδοπετράκης Αλέξης