Εθνικό Πρωτάθλημα Κατηγορίας Ε2 αγόρια - Κορίτσια 14


 

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ανακοινώνει τη διεξαγωγή Εθνικού πρωταθλήματος Junior κατηγορίας Ε2 για αγόρια – κορίτσια ηλικίας ως 14 ετών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι 19-23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στην Αγία Ειρήνη.

Το Εθνικό πρωτάθλημα είναι επίσημο βαθμολογούμενο τουρνουά από την Ελληνική Φίλαθλη ομοσπονδία αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και μετράει στην Πανελλαδική βαθμολογία των αθλητών 12-14 ετών. Συγκεντρώνει τη συμμετοχή 56 αθλητών για τα αγόρια και 56 αθλητριών για τα κορίτσια από όλη την Ελλάδα. Είναι με 32άρι κυρίως ταμπλό και 32άρι στα προκριματικά. Οι αγώνες κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ των 6 games ενώ για τα διπλά 2 νικηφόρα κανονικά σετ με το τρίτο να παίζεται σε 10άρι tie brake.

Διαβάστε περισσότερα: Εθνικό Πρωτάθλημα Κατηγορίας Ε2 αγόρια - Κορίτσια 14

Ένα υπέροχο πρωινό...(img)

Πρωϊνό στο Paros Tennis Club

Μόνο με αυτόν τον τίτλο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το πρωινό της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2011 για τον όμιλο αντισφαίρισης Πάρου. Ο όμιλος και τα γήπεδα από της δέκα το πρωί μέχρι και τη μία, εσφίζαν από ζωή καθώς μέσα από μία πρωτοβουλία των Δασκάλων του δημοτικού της Αντιπάρου και σε συνεργασία με τους προπονητές του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου, πραγματοποίησε το δημοτικό της Αντιπάρου μία από τις ημερήσιες εκδρομές του στα γήπεδα του ομίλου.

Διαβάστε περισσότερα: Ένα υπέροχο πρωινό...(img)

Paros Tennis Open 2011

Paros Tennis Open 2011

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάρου σε συνεργασία με το Paros Tennis Club προκηρύσσει  το ανοιχτό πρωτάθλημα τένις αντρών και γυναικών, Paros Tennis Open 2011, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Paros Tennis Club στην Αγία Ειρήνη της Πάρου από τις 8 ως τις 14 Αυγούστου 2011, και θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσετε τις διακοπές σας, παραθερίζοντας το πρώι και πάιζοντας το απόγευμα στο τουρνουά τένις, εκμεταλλευόμενοι μάλιστα και την έκπτωση που σας δίνει το τουρνουά σε ξενοδοχεία που είναι χορηγοί του τουρνουά.

Διαβάστε περισσότερα: Paros Tennis Open 2011